Gheata carbonica - Fum greu

Gheata carbonica - Fum greu

Gheata carbonica poate fi folosita pentru diferite evenimente, de exemplu pentru nunti, botezuri, prezentari de moda, lansare de produse, sedinte foto sau efecte speciale.

Iti doresti si tu ca atunci cand vei fi mireasa sa dansezi alaturi de alesul inimii deasupra unor norisori, intr-o atmosfera de basm? Atunci contacteaza-ne acum si noi va indeplinim dorinta. Toate aceste lucruri sunt posibile utilizand efecte speciale cu gheata carbonica.

Valsul mirilor este primul vostru dans in calitate de sot si sotie. Este cel mai important moment al unei nunti, de aceea trebuie sa fie un moment special.  Cel mai important efect in cadrul organizarii unei nunti de succes este fumul greu cu gheata carbonica. Acest moment magic ramane in amintirile tuturor prezenti, fiind cel mai urmarit si fotografiat moment al nuntii.

 

 In cazul in care va perminte locatia sa folositi si artificii de interior, impreuna cu fum greu cu gheata carbonica, aceste doua efecte sunt combinatia perfecta pentru dansul mirilor. 

 

 

Daca doriti sa beneficiati de aceste efecte magice si sa aveti o nunta ca in basme, va recomandam sa faceti o rezervare din timp.

 

Pentru pachetul de baza cu gheata carbonica la vals, cu o durata de aprox 5 min, pretul este de 700RON/ 140€.

Pentru oferte speciale sau reduceri lasati un mesaj sau sunati la numerele afisate la contact. 

 

 

Galerie foto


Gheata carbonica - Fum greu: Cere informatii

Utilizeaza formularul de mai jos pentru a ne contacta in privinta unei oferte personalizate pentru Gheata carbonica - Fum greu.
toate campurile sunt obligatorii


sunt de acord cu termenii și condițiile, politica GDPR.